DOMAIN: HU
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Biztonságos vásárlás
Idosell security badge

Órák

Nézd meg a bemutató videót Órák

KIVITELEZÉS: Az óra 4 mm vastag biztonsági GLASS OPTIWHITE üvegből készül. Az óra gyártási technológiája megfelel a PN-EN 12600: 2004 szabvány szerinti 2B2 biztonsági osztálynak, amely garantálja az ütésállóságot. Az üvegen lévő óra felakasztható - az óra hátuljára fém akasztó van rögzítve, és egy habtávolság szabályozza az óra és a fal közötti egyenletes távolságot. Az óra csendes úszó mechanizmussal rendelkezik, amely 1,5 V-os elemmel működik - AA elemmel (az elem nem tartozék).

TECHNOLÓGIA ÉS MINŐSÉG: Az óra modern nyomtatási technológiákkal készül, amelyek garantálják a természetes színek megőrzését és a magas színtelítettséget. Az üvegre szerelt órák gyártása több szakaszban történik. Kiváló minőségű nyomat és két védőréteg termikusan kötődik az üveghez. Erre a célra az üveg lamináló kemencék innovatív technológiáját alkalmazzuk, vákuum környezetben.

Az ajánlatban 2 féle számlap található

zegar na szkle Cyferblat C3

Stencil vonalak

zegar na szkle Cyferblat C4

Stencil számok

2 különböző forma kapható

zegar na szkle Cyferblat AC

Négyzet

zegar na szkle Cyferblat AR

Kör

Termék leírás

Az üvegre szerelt órák gyártása több szakaszban történik. A gyártási folyamat rendkívül precíz és innovatív – a végső óra kialakítás a termék vákuumkörnyezetbe helyezésének technológiáját alkalmazza, így biztosítva a termék összes rétegének teljes integrálását egy biztonságos egésszé. Az óra a belsőépítészetben rendkívül megbecsült anyagból készült, ami az üveg. A digitálisan felvitt nyomat, az üveggel kombinálva eleganciát és nemességet kölcsönöz a terméknek. Az üveg háromdimenziós mélysége és fénye bármilyen enteriőrben remekül fog mutatni!

Úszó mutatók - Az üvegóra olyan mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a mutatók szabad mozgása zajlik anélkül, hogy hangot adnának ki. Ez a funkcionalitás a kényelem és a szabadság érzetét kelti.

Hab távtartó - A távolság garantálja, hogy az óra egyenlő távolságra legyen a faltól az óra teljes síkjában.

4 mm vastagságú üveg - trapézcsiszolt élek - Az óra strapabíró GLASS OPTIWHITE üvegből készült, 4 mm vastag, ami a precíz nyomtatási minőséggel párosulva lehetővé teszi, hogy magas kategóriájú terméket kínáljunk. Az üveg megőrzi a nyomat természetes színeit. Az óra szélei trapéz alakúra vannak vágva - matt trapéz vágás.

Csendes mechanizmus - az óra felakasztásra kész - Az üvegen lévő óra falra akasztható, fém akasztóval van felszerelve a kényelmes felszerelés érdekében. A bevált óramechanizmusok sokéves működést garantálnak.


A faliórák az egyik legtöbbet választott otthoni kiegészítők. Nemcsak az időt jelzik, hanem az egész teret is díszítik. Praktikus elem, de egy szoba tökéletes dekorációja is lehet. Az üvegre szerelt falióra egy tartós alkatrészekből készült darab, melynek klasszikus megjelenése sokféle stílusban díszített terekben is jól fog működni. A modern falióra kifejezőbbé teszi a helyiséget. A korszerű megoldások a modern kialakítású órák, amelyek tökéletesen illeszkednek a kortárs berendezésekhez. Abban az időben, amikor az órák elsősorban gyakorlati funkciót jelentettek, perceket és órákat mértek, a függesztett óráknak mindenekelőtt láthatónak és pontosnak kellett lenniük. Használja az órát belső terében, és tegye egyedivé belső kialakítását!

Szállítás és biztonság

Profilozott polisztirol és biztonsági elemek - Az órákat gondosan buborékfóliába csomagolják, úgy hogy biztonságosan védve legyen a termék a szállításkor egészen a felszerelésig. Az óradobozban használt polisztirol profilok további védelmet nyújtanak magának az órának és gyengéd mutatóinak.

Biztonságos csomagolás a szállítás idejére - egy 730g/m2 súlyú 5 rétegű karton garantálja a biztonságos szállítást raktárunkból az Ön által megjelölt helyig. A havonta, világ minden tájára szállított termékek ezrei tették lehetővé, hogy tökéletesítsük a csomagolási és szállítási folyamatot. Amellett, hogy mindent megteszünk a csomagolás terén, minden küldeményre plusz biztosítást kötünk a sérülés esetére!

Lépjen át a fenti kategória termékeinek boltjába!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel