Vászonképek

A vászon festmények minden helyiség divatos dekorációi. Tudják ötvözni a hagyományt a modernséggel. A festményeinkhez felhasznált kiváló minőségű anyagok lehetővé teszik, hogy prémium termékeket kínáljunk. A vászonfestmények valódi művészetet kölcsönöznek minden enteriőrnek. Leggyakrabban olyan emberek választják őket, akik értékelik a sokféleképpen értett szépséget. Kínálatunk a legkülönfélébb igényű vásárlók ízlését is kielégíti, hiszen számos irányzatra utaló festményeket kínálunk – a hagyományos és klasszikus művészettől a kortárs absztrakcióig és a street artig. A vászon festmények nem csak a magán- és személyes tereknek adnak karaktert, hanem a közös és nyilvános tereknek is. Meggyőződésünk, hogy a minták, formák és méretek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja álmai faldekorációját. Válassza ki az arculatát, és teremtsen egyedi és ismételhetetlen hangulatot!

Nézd meg a bemutató videót Vászonképek

KIVITELEZÉS: A vászon a keretre van feszítve. Az oldalak és a szélek nyomtatva vannak, a kép folytatását alkotva. A kép készen áll a falra akasztásra. Minden termékhez tartozik egy, a kerethez rögzített akasztó és egy rögzítőkészlet (csavar + dübel).

TECHNOLÓGIA ÉS MINŐSÉG: A kép modern nyomdai technológiák felhasználásával készült. A gyártás során környezetbarát, szagtalan és tartós, mély színtelítettségű pigmenttintákat használnak. A festményt laminált bevonat borítja, amely megvédi azt a színvesztéstől és a kisebb mechanikai sérülésektől. A kép tisztítható, törölhető, megérinthető – nincs foltosodás, vagy ujjlenyomat hatás. A festmény felülete ellenáll a nap UV sugarainak.

Termék leírás

A festményeink elkészítéséhez felhasznált kiváló minőségű anyagok lehetővé teszik, hogy prémium termékeket kínáljunk. A tökéletesre kidolgozott gyártástechnológia lehetővé teszi, hogy az ARTTOR olyan képeket kínáljon vásárlóinak, amelyek megfelelnek a legmagasabb európai szabványoknak. A modern gyártási rendszerek és a precíz nyomtatás, az emberi pontossággal és odafigyeléssel párosulva, lehetővé tették egy ideális termék elkészítését. A vászonfestmények valódi művészetet kölcsönöznek minden enteriőrnek. Leggyakrabban olyan emberek választják őket, akik értékelik a sokféleképpen értett szépséget.

A szaténfényes felület egyedi hatása - Ahhoz, hogy évekig jól nézzen ki, a vászonra készült festménynek védett felülettel kell rendelkeznie. Minden nyomat speciális laminált anyaggal van bevonva, amely egyedi szaténfényes felületet biztosít. A laminálási folyamat után a nyomat teljesen védett és tiszta élességet kap, és a színek soha nem látott mélységét hangsúlyozza ki.

A vászon látható szerkezete és az ökológiai pigmentfestékek - A festményeinkhez használt vászon 240g/m2 tömegű, kiváló minőségű vízálló szövet. Professzionális plottereknek dedikált, ami lehetővé teszi a környezetbarát nyomatok készítését. Környezetbarát, szagtalan és tartós, mély színtelítettségű tintákat használunk. A modern nyomdatechnika precízen helyezi el a nyomatot, megtartva a vászon látható szerkezetét.

Nyomtatott oldalak, amelyek a kép folytatását alkotják - A kép oldalai nyomtatottak, és képezik a folytatását, így nagyszerű vizuális hatást hoznak létre. A kép szélein gondosan és precízen kifeszített vászon növeli a termék esztétikáját és minőségét.

Tartós színek - UV lakk védőréteg felvitele - Minden ARTTOR festmény laminált bevonattal van ellátva! A laminát védi a nyomatot, telíti a színeket és véd a színvesztéstől és a külső tényezőktől. Festményeink tisztíthatók, dörzsölhetők, megérinthetők - nem marad rajtuk szennyeződés, vagy ujjlenyomat.

Gépi kötésű, stabil keret - A vászonkép kerete az alap. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a keretgyártási folyamat biztonságos és tartós legyen. A vászonfestmények készítéséhez használt kereteket precízen méretre vágják, csiszolják és összeillesztik, hogy végül integrált egészet alkossanak a vászonnal. A gépek és technológiák precizitása emberi felügyelettel párosulva garantálja a stabil váz elérését.

A kép felakasztható - Minden képhez tartozik egy akasztó a kerethez és egy rögzítőkészlet (csavar + csap), aminek köszönhetően falra is akasztható.

Szállítás és biztonság

Stabil vakrámából készült keret - A keret stabil vakrámából készült - profillécek. A nagyobb festményeknél keresztirányú megerősítéseket helyeznek el, hogy megakadályozzák a keretek külső léceinek deformálódását.

Buborékfólia és szolid karton – A vászonnyomatokat gondosan buborékfóliába csomagoljuk, hogy biztonságosan védjük a terméket szállítás közben egészen a beszerelésig. Egy 730g/m2 tömegű, 5 rétegű karton garantálja a biztonságos szállítást, a raktárunkból az Ön által megjelölt helyre. A havonta, világ minden tájára szállított termékek ezrei tették lehetővé, hogy tökéletesítsük a csomagolási és szállítási folyamatot. Amellett, hogy mindent megteszünk a csomagolás terén, minden küldeményre plusz biztosítást kötünk a sérülés esetére!

Lépjen át a fenti kategória termékeinek boltjába!
pixel