DOMAIN: HU
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Biztonságos vásárlás
Idosell security badge

Vászonképek

A vászon festmények minden helyiség divatos dekorációi. Tudják ötvözni a hagyományt a modernséggel. A festményeinkhez felhasznált kiváló minőségű anyagok lehetővé teszik, hogy prémium termékeket kínáljunk. A vászonfestmények valódi művészetet kölcsönöznek minden enteriőrnek. Leggyakrabban olyan emberek választják őket, akik értékelik a sokféleképpen értett szépséget. Kínálatunk a legkülönfélébb igényű vásárlók ízlését is kielégíti, hiszen számos irányzatra utaló festményeket kínálunk – a hagyományos és klasszikus művészettől a kortárs absztrakcióig és a street artig. A vászon festmények nem csak a magán- és személyes tereknek adnak karaktert, hanem a közös és nyilvános tereknek is. Meggyőződésünk, hogy a minták, formák és méretek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja álmai faldekorációját. Válassza ki az arculatát, és teremtsen egyedi és ismételhetetlen hangulatot!

Nézd meg a bemutató videót Vászonképek

KIVITELEZÉS: A vászon a keretre van feszítve. Az oldalak és a szélek nyomtatva vannak, a kép folytatását alkotva. A kép készen áll a falra akasztásra. Minden termékhez tartozik egy, a kerethez rögzített akasztó és egy rögzítőkészlet (csavar + dübel).

TECHNOLÓGIA ÉS MINŐSÉG: A kép modern nyomdai technológiák felhasználásával készült. A gyártás során környezetbarát, szagtalan és tartós, mély színtelítettségű pigmenttintákat használnak. A festményt laminált bevonat borítja, amely megvédi azt a színvesztéstől és a kisebb mechanikai sérülésektől. A kép tisztítható, törölhető, megérinthető – nincs foltosodás, vagy ujjlenyomat hatás. A festmény felülete ellenáll a nap UV sugarainak.

Termék leírás

A festményeink elkészítéséhez felhasznált kiváló minőségű anyagok lehetővé teszik, hogy prémium termékeket kínáljunk. A tökéletesre kidolgozott gyártástechnológia lehetővé teszi, hogy az ARTTOR olyan képeket kínáljon vásárlóinak, amelyek megfelelnek a legmagasabb európai szabványoknak. A modern gyártási rendszerek és a precíz nyomtatás, az emberi pontossággal és odafigyeléssel párosulva, lehetővé tették egy ideális termék elkészítését. A vászonfestmények valódi művészetet kölcsönöznek minden enteriőrnek. Leggyakrabban olyan emberek választják őket, akik értékelik a sokféleképpen értett szépséget.

A szaténfényes felület egyedi hatása - Ahhoz, hogy évekig jól nézzen ki, a vászonra készült festménynek védett felülettel kell rendelkeznie. Minden nyomat speciális laminált anyaggal van bevonva, amely egyedi szaténfényes felületet biztosít. A laminálási folyamat után a nyomat teljesen védett és tiszta élességet kap, és a színek soha nem látott mélységét hangsúlyozza ki.

A vászon látható szerkezete és az ökológiai pigmentfestékek - A festményeinkhez használt vászon 240g/m2 tömegű, kiváló minőségű vízálló szövet. Professzionális plottereknek dedikált, ami lehetővé teszi a környezetbarát nyomatok készítését. Környezetbarát, szagtalan és tartós, mély színtelítettségű tintákat használunk. A modern nyomdatechnika precízen helyezi el a nyomatot, megtartva a vászon látható szerkezetét.

Nyomtatott oldalak, amelyek a kép folytatását alkotják - A kép oldalai nyomtatottak, és képezik a folytatását, így nagyszerű vizuális hatást hoznak létre. A kép szélein gondosan és precízen kifeszített vászon növeli a termék esztétikáját és minőségét.

Tartós színek - UV lakk védőréteg felvitele - Minden ARTTOR festmény laminált bevonattal van ellátva! A laminát védi a nyomatot, telíti a színeket és véd a színvesztéstől és a külső tényezőktől. Festményeink tisztíthatók, dörzsölhetők, megérinthetők - nem marad rajtuk szennyeződés, vagy ujjlenyomat.

Gépi kötésű, stabil keret - A vászonkép kerete az alap. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a keretgyártási folyamat biztonságos és tartós legyen. A vászonfestmények készítéséhez használt kereteket precízen méretre vágják, csiszolják és összeillesztik, hogy végül integrált egészet alkossanak a vászonnal. A gépek és technológiák precizitása emberi felügyelettel párosulva garantálja a stabil váz elérését.

A kép felakasztható - Minden képhez tartozik egy akasztó a kerethez és egy rögzítőkészlet (csavar + csap), aminek köszönhetően falra is akasztható.

Szállítás és biztonság

Stabil vakrámából készült keret - A keret stabil vakrámából készült - profillécek. A nagyobb festményeknél keresztirányú megerősítéseket helyeznek el, hogy megakadályozzák a keretek külső léceinek deformálódását.

Buborékfólia és szolid karton – A vászonnyomatokat gondosan buborékfóliába csomagoljuk, hogy biztonságosan védjük a terméket szállítás közben egészen a beszerelésig. Egy 730g/m2 tömegű, 5 rétegű karton garantálja a biztonságos szállítást, a raktárunkból az Ön által megjelölt helyre. A havonta, világ minden tájára szállított termékek ezrei tették lehetővé, hogy tökéletesítsük a csomagolási és szállítási folyamatot. Amellett, hogy mindent megteszünk a csomagolás terén, minden küldeményre plusz biztosítást kötünk a sérülés esetére!

Lépjen át a fenti kategória termékeinek boltjába!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel