DOMAIN: HU
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Biztonságos vásárlás
Idosell security badge

Üveg képek

A díszítéshez használt üveg értékét már évszázadokkal ezelőtt megbecsülték, hogy például az ólomüveg szerepét is említsük. Napjainkban az új technológiáknak köszönhetően szívesen alkalmazzák az üveget a lakberendezésben, mert tökéletesen illeszkedik a modern dekorációhoz, vizuálisan felfrissíti a teret, és rendkívüli hangulatot is tud teremteni. A téma szakértői szerint az üveg a legenergetikusabb anyag, amely az összes elemet összeköti: föld - kvarc, tűz - hőkezelés, víz - folyékony forma és levegő - átlátszó könnyedség. Talán ezért is vonzza annyira a fantáziáját az üvegdísz. Az üvegen látható kép a mélységhatásnak köszönhetően vonzza a tekintetet. Remekül mutat reprezentatív helyiségekben. A tökéletesen sima üvegfelület élénkíti a nyomat színeit, intenzitást adva nekik. Az üvegen látható kép edzett biztonsági üvegből készült, így nem jelent veszélyt a használat során. Az ilyen típusú festmények tökéletesen illeszkednek a modern enteriőrbe, mert kiemelik annak karakterét, ugyanakkor a stílusok ütközésének elve alapján rendhagyó módon díszítik a hagyományos enteriőrt. Az üveggrafikák tökéletes képek mindenki számára!

Nézd meg a bemutató videót Üveg képek

KIVITELEZÉS: Az üvegen lévő kép 4 mm vastag üvegből készült. Az üveg szélei matt trapéz alakúak. A festmény biztonságosan használható és felakasztható - a festmény hátulján fém akasztók és hab távtartók vannak, amelyek szabályozzák a festmény és a fal közötti egyenletes távolságot.

TECHNOLÓGIA ÉS MINŐSÉG: Az üvegkép a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel, modern nyomtatási technológiák alkalmazásával készül - ez garantálja a természetes színek megőrzését és a magas színtelítettséget. A festmény felülete ellenáll a nap UV sugarainak. A képek üvegre gyártása több szakaszban történik. Kiváló minőségű nyomat és két védőréteg termikusan kötődik az üveghez. Erre a célra az üveg lamináló kemencék innovatív technológiáját alkalmazzuk, vákuum környezetben.

Termék leírás

A képek üvegre gyártása több szakaszban történik. A gyártási folyamat rendkívül precíz és innovatív – a végső kép kiképzés a termék vákuumkörnyezetbe helyezésének technológiáját alkalmazza, így biztosítva a termék összes rétegének teljes integrálását egy biztonságos egésszé. A festmény a belsőépítészetben rendkívül megbecsült anyagból készült, ami az üveg. Az üvegfestmény elsősorban azok számára jelent praktikus megoldást, akik tartós és könnyen tisztítható díszre vágynak. A digitálisan felvitt nyomat, az üveggel kombinálva eleganciát és nemességet kölcsönöz a terméknek. Az üveg háromdimenziós mélysége és fénye bármilyen enteriőrben remekül fog mutatni!

Exkluzív magasfényű hatás - Az üveg nagy átlátszósága tökéletes fényes felületet biztosít. Az üvegfestést gyönyörű fényesség és magas színintenzitás jellemzi. A jó minőségű tinták használatának köszönhetően mély színtelítettséget kapunk, és a kép az üveggel kombinálva elképesztő 3D hatást ad.

4 mm vastagságú üveg - A kép 4 mm vastagságú strapabíró üvegből készült, ami a nyomat precíz minőségével párosulva lehetővé teszi, hogy igényes terméket kínáljunk. Az üveg megőrzi a nyomat természetes színeit.

Trapéz élcsiszolás - Trapéz alakú polírozott élek precízek és biztonságosak - matt trapéz csiszolás.

Komplett termék - felakasztható - A felszerelés rendkívül egyszerű és könnyű, az üvegkép falra akasztható, a kényelmes rögzítés érdekében fém akasztóval és hab távtartókkal van felszerelve.

Hab távtartók - A távtartók garantálják a faltól azonos távolságot. Stabilizáló és védő funkciójuk is van.

Biztonságos fém akasztók - Minden üvegre festett festmény rögzített fém akasztókkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a kényelmes felszerelést.

Szállítás és biztonság

Az üvegtermékek nemességük ellenére rendkívül nehezen szállíthatók. Évek óta Európa szerte küldjük termékeinket a vásárlóink ​​részére. A több éves tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy finomítsunk a szállítás módján és technológiáján, hogy a küldemények biztonságosan eljussanak a számos ügyfelünkhöz. Annak érdekében, hogy a megrendelt áruk problémamentesen megérkezzenek, azokat számtalan elemmel látjuk el, amelyek védik a festményt az esetleges nehézségekkel szemben. A csomag tartalma: Polietilén hab, Polisztirol, Műanyag sarkok, HDF lap és merev doboz OSB lemezből. Átfogóan és az eljárásoknak megfelelően előkészített küldemény garancia a problémamentes szállításra, egészen a végpontig.

Sarkok védelme szállítás közben - Az alap biztonsági elem, amely egy merev, a szegélyt sérülésekkel szemben védő elem. Ez az alapja a festmények sarkainak és széleinek letöredezés elleni védelmének.

Biztonságos csomagolás a szállításhoz - A kép merev és biztonságos elhelyezése a szállítás során az exkluzív és tekintélyes termékek, például az üvegen készült képek szállításának alapja. Amellett, hogy mindent megteszünk a csomagolás terén, minden küldeményre plusz biztosítást kötünk a sérülés esetére!

Lépjen át a fenti kategória termékeinek boltjába!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel