Üveg képek

A díszítéshez használt üveg értékét már évszázadokkal ezelőtt megbecsülték, hogy például az ólomüveg szerepét is említsük. Napjainkban az új technológiáknak köszönhetően szívesen alkalmazzák az üveget a lakberendezésben, mert tökéletesen illeszkedik a modern dekorációhoz, vizuálisan felfrissíti a teret, és rendkívüli hangulatot is tud teremteni. A téma szakértői szerint az üveg a legenergetikusabb anyag, amely az összes elemet összeköti: föld - kvarc, tűz - hőkezelés, víz - folyékony forma és levegő - átlátszó könnyedség. Talán ezért is vonzza annyira a fantáziáját az üvegdísz. Az üvegen látható kép a mélységhatásnak köszönhetően vonzza a tekintetet. Remekül mutat reprezentatív helyiségekben. A tökéletesen sima üvegfelület élénkíti a nyomat színeit, intenzitást adva nekik. Az üvegen látható kép edzett biztonsági üvegből készült, így nem jelent veszélyt a használat során. Az ilyen típusú festmények tökéletesen illeszkednek a modern enteriőrbe, mert kiemelik annak karakterét, ugyanakkor a stílusok ütközésének elve alapján rendhagyó módon díszítik a hagyományos enteriőrt. Az üveggrafikák tökéletes képek mindenki számára!

Nézd meg a bemutató videót Üveg képek

KIVITELEZÉS: Az üvegen lévő kép 4 mm vastag üvegből készült. Az üveg szélei matt trapéz alakúak. A festmény biztonságosan használható és felakasztható - a festmény hátulján fém akasztók és hab távtartók vannak, amelyek szabályozzák a festmény és a fal közötti egyenletes távolságot.

TECHNOLÓGIA ÉS MINŐSÉG: Az üvegkép a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel, modern nyomtatási technológiák alkalmazásával készül - ez garantálja a természetes színek megőrzését és a magas színtelítettséget. A festmény felülete ellenáll a nap UV sugarainak. A képek üvegre gyártása több szakaszban történik. Kiváló minőségű nyomat és két védőréteg termikusan kötődik az üveghez. Erre a célra az üveg lamináló kemencék innovatív technológiáját alkalmazzuk, vákuum környezetben.

Termék leírás

A képek üvegre gyártása több szakaszban történik. A gyártási folyamat rendkívül precíz és innovatív – a végső kép kiképzés a termék vákuumkörnyezetbe helyezésének technológiáját alkalmazza, így biztosítva a termék összes rétegének teljes integrálását egy biztonságos egésszé. A festmény a belsőépítészetben rendkívül megbecsült anyagból készült, ami az üveg. Az üvegfestmény elsősorban azok számára jelent praktikus megoldást, akik tartós és könnyen tisztítható díszre vágynak. A digitálisan felvitt nyomat, az üveggel kombinálva eleganciát és nemességet kölcsönöz a terméknek. Az üveg háromdimenziós mélysége és fénye bármilyen enteriőrben remekül fog mutatni!

Exkluzív magasfényű hatás - Az üveg nagy átlátszósága tökéletes fényes felületet biztosít. Az üvegfestést gyönyörű fényesség és magas színintenzitás jellemzi. A jó minőségű tinták használatának köszönhetően mély színtelítettséget kapunk, és a kép az üveggel kombinálva elképesztő 3D hatást ad.

4 mm vastagságú üveg - A kép 4 mm vastagságú strapabíró üvegből készült, ami a nyomat precíz minőségével párosulva lehetővé teszi, hogy igényes terméket kínáljunk. Az üveg megőrzi a nyomat természetes színeit.

Trapéz élcsiszolás - Trapéz alakú polírozott élek precízek és biztonságosak - matt trapéz csiszolás.

Komplett termék - felakasztható - A felszerelés rendkívül egyszerű és könnyű, az üvegkép falra akasztható, a kényelmes rögzítés érdekében fém akasztóval és hab távtartókkal van felszerelve.

Hab távtartók - A távtartók garantálják a faltól azonos távolságot. Stabilizáló és védő funkciójuk is van.

Biztonságos fém akasztók - Minden üvegre festett festmény rögzített fém akasztókkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a kényelmes felszerelést.

Szállítás és biztonság

Az üvegtermékek nemességük ellenére rendkívül nehezen szállíthatók. Évek óta Európa szerte küldjük termékeinket a vásárlóink ​​részére. A több éves tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy finomítsunk a szállítás módján és technológiáján, hogy a küldemények biztonságosan eljussanak a számos ügyfelünkhöz. Annak érdekében, hogy a megrendelt áruk problémamentesen megérkezzenek, azokat számtalan elemmel látjuk el, amelyek védik a festményt az esetleges nehézségekkel szemben. A csomag tartalma: Polietilén hab, Polisztirol, Műanyag sarkok, HDF lap és merev doboz OSB lemezből. Átfogóan és az eljárásoknak megfelelően előkészített küldemény garancia a problémamentes szállításra, egészen a végpontig.

Sarkok védelme szállítás közben - Az alap biztonsági elem, amely egy merev, a szegélyt sérülésekkel szemben védő elem. Ez az alapja a festmények sarkainak és széleinek letöredezés elleni védelmének.

Biztonságos csomagolás a szállításhoz - A kép merev és biztonságos elhelyezése a szállítás során az exkluzív és tekintélyes termékek, például az üvegen készült képek szállításának alapja. Amellett, hogy mindent megteszünk a csomagolás terén, minden küldeményre plusz biztosítást kötünk a sérülés esetére!

Lépjen át a fenti kategória termékeinek boltjába!
pixel