DOMAIN: HU
GEOIP: US
Wybierz kraj
Česko
Česko
Danmark
Danmark
Österreich
Österreich
Deutschland
Deutschland
United States
United States
España
España
Belgique
Belgique
France
France
Magyarország
Magyarország
Italia
Italia
Nederland
Nederland
Polska
Polska
Portugal
Portugal
România
România
Slovensko
Slovensko
Sverige
Sverige
Biztonságos vásárlás
Idosell security badge

Plakátok

KIVITELEZÉS: A bekeretezett poszter azonnal falra rögzíthető. A nyomat kiváló minőségű, 200 g/m2 tömegű prémium papírra készül. A modern és stílusos keret 2 cm széles MDF-ből készült. A kép hátoldalát 2 mm vastag HDF lap biztosítja. A bekeretezett poszter könnyű, és a kényelmes rögzítés érdekében akasztóval rendelkezik. Minden keret könnyű és törhetetlen átlátszó akril plexi borítással van ellátva.

TECHNOLÓGIA ÉS MINŐSÉG: A poszter modern nyomdai technológiák felhasználásával készül. Elkészítése során környezetbarát, szagtalan és tartós, mély színtelítettségű pigmenttintákat alkalmaznak. A modern gyártási rendszerek és a precíz nyomtatás, párosulva emberi pontossággal és odafigyeléssel garantálják egy tökéletes termék elkészítését.

Termék leírás

Az ARTTOR művészi poszterek széles választékát kínálja. A divatos és modern motívumok egyedi megjelenést kölcsönöznek minden belső térnek. Az egyedi poszterek és design lehetővé teszik számunkra, hogy mindig divatos és különleges termékeket kínáljunk.

A poszterek gyártására alkalmazott papír - Minden általunk gyártott poszter 200g/m2 súlyú prémium papírra van nyomtatva. A papír felülete matt, a nyomaton nem verődik vissza a fény. Az általunk használt papír ellenáll az öregedésnek.

A keretek színváltozatai - A szoba stílusától és kialakításától függően válassza ki a keret belső térnek megfelelő egyedi színt. A megfelelően megválasztott keretnek egyszerre van műszaki és esztétikai funkciója is.

Felakasztásra kész poszter - Mindegyik kerethez két akasztó van rögzítve, így falra akasztható. A keret függőlegesen és vízszintesen is felakasztható.

Környezetbarát pigment alapú tintánták - A poszterekhez 200g/m2 súlyú kiváló minőségű papírt használunk. Professzionális plotterekhez vannak tervezve, amelyek lehetővé teszik a környezetbarát nyomatok elkészítését. Ezen felül környezetbarát, szagtalan és tartós, mély színtelítettségű tintákat használunk.

2 cm széles MDF- ből készült szilárd keret - Faipari gépekkel pontosan méretre vágott keretek és az egyedülálló nyomtatási technológia garantálják a tökéletes végeredményt. Kereteink a legmagasabb szintű termékgaranciát jelentenek.

A kép hátoldalát védő 2 mm- es HDF lap és rögzítőelemek - A kép hátoldalát 2 mm vastag merev HDF lap védi. A keret és a HDF tábla speciális rögzítőelemekkel van összekötve, amelyek merev helyzetben tartják a plakátot.

Szállítás és biztonság

Gyors plexiből készült akrilüveg - Minden keret biztonságos, törhetetlen plexiből készült akrilüveggel van ellátva. Az üveg mindkét oldalán védőfólia van, amely megvédi a karcolásoktól és karcolásoktól. A keret felakasztása előtt a fóliát el kell távolítani.

Géppel összekötött keretek, szilárd keret - Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a keretgyártási folyamat biztonságos és tartós legyen. A gépek és technológiák precizitása emberi felügyelettel párosulva garantálja, hogy stabil és dizájnos keretet kapunk.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a plakát biztonságosan eljuthasson minden ügyfélhez. Szállítás során a terméket buborékfólia és merev többrétegű karton vagy merev cső védi. Minden csomagot futárral küldünk – minden csomag biztosítva van.

Lépjen át a fenti kategória termékeinek boltjába!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel